Христофор Хубчев вкара първия си гол с екипа на Левски

...
Христофор Хубчев вкара първия си гол с екипа на Левски
Коментари Харесай

Голът, който изпълни едно 14-годишно обещание

Христофор Хубчев вкара първия си гол с екипа на " Левски " при успеха с 2:1 над " Берое " в мач от шестия кръг на Първа лига. 25-годишният бранител откри резултата след удар с глава и изглеждаше на върха на щастието.

Оказа се, че с попадението той е извършил едно 14-годишно заричане към своя дядо, а разкритието пристигна от майка му във " Facebook ".



" Моят наследник извърши обещанието си към дядо си!

Една същинска история

Моят татко е вманиачен почитател на " Левски " /всички, които го познават знаят това/. Преди 14 години, синът ми, тогава на 11 години, бе определен за един от най-талантливите млади футболисти! Тогава даде обещание на дядо си, че ще стане футболист и ще играе в обичания тим. Ето че 14 години по-късно, Христофор извърши фантазията на дядо си. Снощи заведохме баща, който е на 83 години, да гледа " Левски " - " Берое ". Бях до него и видях вълнението, гордостта от това да гледа внука си. А след гола на Фори крещеше Хубчев, и сълзите в очите му бяха сълзи от благополучие. А аз следих в профил и бях една щастлива майка и щерка ", написа майката на Христофор Хубчев в обществената мрежа.

За жал на околните му, а и на самия него, Хубчев си изкара червен картон единствено пет минути след попадението и остави " Левски " с 10 индивида. " Сините " обаче съумяха да се оправят с " Берое " и записаха втора победа от началото на шампионата.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР