България има отлични природни дадености и традиции в морския туризъм.

...
България има отлични природни дадености и традиции в морския туризъм.
Коментари Харесай

Министърът на туризма Евтим Милошев: За да имаме туристи трябва повече да се усмихваме

България има отлични естествени дадености и обичаи в морския туризъм . И е значимо да се означи, че той се развива и то в доста положителна посока , съобщи пред „ Българска национална телевизия “ служебният министър на туризма Евтим Милошев.

Страната ни е заобиколена от страни с доста мощна държавна политика и съществени вложения в рекламата . Такива се Турция , Гърция , Хърватия и Кипър .

Министърът е безапелационен, че съществуващото мнение за нашето Черноморие , че е бетонирано, че предлага единствено „ алкохолен “ туризъм и че тук нас идват най-бедните туристи, е пресилено и извънредно .

Според него е доста значимо да се откри вярната информационна тактика , която да покаже, че България може да предложим артикул за всеки усет , за всеки клиент и разнородни туристически услуги .

„ Ние би трябвало повече да се усмихваме и да имаме отношението към екскурзианта “ , разяснява Евтим Милошев. Като туристическа страна отношението на българите към чужденците следва да бъде доброжелателно , добави той.

Най-голям проблем за летния сезон е неналичието на кадр и. Въпреки че ние обичайно имаме добре готови фрагменти от профилираните междинни и висши учебни заведения, те не са задоволително . Според министъра напъните на страната следва да бъдат точно в посока образование .

Заплащането в туризма пораства, тъй като има огромен недостиг „, акцентира Милошев

Ще има ли камери в българските влакове?

Източник: iskra.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР