Христо Стоичков се превърна в талисман на Дидие Дешан. Последното

...
Христо Стоичков се превърна в талисман на Дидие Дешан. Последното
Коментари Харесай

Стоичков стана талисман на Дидие Дешан

Христо Стоичков се трансформира в амулет на Дидие Дешан. Последното изявление на международния първенец от Мондиал 2018 беше точно пред Камата и американския тв колос TUDN.

От трибуните на " Алианц Стейдиъм " в Торино българската мегазвезда разясняваше, а на терена Франция и Белгия направиха шоу за историята. В полуфинала от Лигата на нациите " петлите " обърнаха " дяволите " с 3:2, откакто губеха с 2:3 на почивката.

" Страхотен поврат за моя огромен другар Дешан и Франция - написа Стоичков в профила на своя бранд H8S във фейсбук. - Финалът против Испания ще е екстракласа! ", цитира " Труд ".

Яник Караско и Ромелу Лукаку дадоха сериозна преднина на белгийците. Карим Бензема и Килиън Мбапе от дузпа изравниха. А в последната минута Тео Ернандес заби за 3:2. За последно " петлите " обърнаха мач от 0:2 след първото полувреме от 2012 година и отново 3:2 против Исландия в контрола. Мбапе стана най-младият французин с 50 мача за родината - на 22 година и 291 дни. Досега върха държеше Бензема, стигнал котата на 24 година и 240 дни.
свързани новини2382преди 1 часа
Дешан изненада с решението Мбапе да бие дузпата. На Евро 2020 негов пропуск от бялата точка се оказа съдбовен при отпадането от Швейцария на осминафинала. Но очевидно звездата на ПСЖ беше предпочетен пред Бензема по една причина - централният нападател е съотборник на белгийския вратар Тибо Куртоа в " Реал ".

Ден по-рано Испания съкруши еврошампиона Италия с 2:1 и чака Франция на финала в неделя. " Този противник е в действителност плашещ ", написа мадридският вестник " Ас ".
Източник: pik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР