Христо Петров, известен като Ицо Хазарта заяви, че е бил

...
Христо Петров, известен като Ицо Хазарта заяви, че е бил
Коментари Харесай

Ицо Хазарта: Казаха ми, че ако подкрепям Кирил и Асен, ще загубя най-ценното, което имам

Христо Петров, прочут като Ицо Хазарта съобщи, че е бил заплашван „ да изгуби най-ценното, което има”, в случай че поддържа Кирил Петков и Асен Василев. Това съобщи самият той на парламентарната естрада.

„ Вероятно някои от вас знаят, че са тоя в страни от политиката. Когато получих покана да се причисля в Политическа партия от Кирил Петков бях впечатлен от неговата биография, неговия роман. Но той не бе задоволителен, с цел да допускам в триумфа. Направих нещо друго, с огромна част от вас се познаваме, с други сме другари. Познавам вашите началници, вашите спонсори….

Та попитах ги що за хора са Кирил и Асен, и за какво не би трябвало да им имам вяра. Не получих нито една информация по този въпрос, само че получих едно недвусмислено обръщение, в случай че поддържам Кирил Петков и Асен Василев ще изгубя най-ценното нещо, което имам. Това бе най-силната мотивация да заява, че моето място е тук, в този тим, който ще работи за България. Аз съм естествен човек и изпитвам боязън, по-често в сравнение с ми се желае. Но Асен Василев един път ми сподели обикновено е да те е боязън, само че има неща, които са по-важни от страха”, сподели Петров.

Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР