Храненето е жизненоважен процес за нас и заема значителна част

...
Храненето е жизненоважен процес за нас и заема значителна част
Коментари Харесай

Ето какво разкриват вашите сънища за храна

Храненето е жизненоважен развой за нас и заема забележителна част от живота ни. Нормално е, откакто похапваме най-малко по 2-3 пъти дневно, в даден миг храната да участва и в съновиденията ни.

Но какво разкриват сънищата за храна?

Ако в съня се видите да консумирате вкусно месо, имате мотив за наслада. Този детайл предвещава, че ще съумеете да преборите свои врагове или съперници.

Ако месото е сурово или е неприятно на усет, бъдете внимателни. Подобен знак предвещава конфликти, спорове, разочарования и огорчения. Същото се отнася и за месо, което е накъсано на части.

Ако в съня ви се появи сирене, още веднъж би трябвало да го анализирате съгласно усета и типа му. Вкусното и привлекателно сирене приказва за идни щастливи моменти, здраве, благоденствие. Ако обаче е мухлясало и неприятно, значи ви предстоят проблеми.

Появата на сладкиши в съновиденията също има своите тълкувания. Обикновено те се свързват с прилив на сила, сантиментални страсти, развлечения, флиртове, сластолюбие, креативен занимания.

 Ето какво разкриват вашите сънища за храна

Ако сънувате, че се храните с шоколад, скоро ще узнаете щастлива оригиналност. Сладолед присъни ли ви се, ще решите сложни проблеми и ще можете да се отървете от огромно задължение.

Ако насън похапвате ягоди, завършек на любовните ви премеждия. Най-сетне ще се появи някой, който ще има особено отношение към вас.

Ако ядете ябълка насън, ще се наслаждавате на буйни връзки. Същият сън може да предвещава и невярност от ваша страна.

Ако ви се присъни бял самун, ви чака обилие. Черният самун пък е симптом за беднотия, недостиг, кахъри.

Източник: sanovnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР