Хотел Marinela Sofia и Playground сключиха вълнуващо партньорство, вдъхновено от

...
Хотел Marinela Sofia и Playground сключиха вълнуващо партньорство, вдъхновено от
Коментари Харесай

Шоу битка по въздушен хокей между Рейчъл Стълман и Йордан Йовчев в хотел Marinela Sofia

Хотел Marinela Sofia и Playground подписаха вълнуващо партньорство, въодушевено от тенис шампионата Sofia Open 2019!
Най-доброто място за развлечение Playground даде на петзвездния хотел Marinela Sofia въздушен хокей, с цел да се изправят един против различен посланикът на Sofia Open Рейчъл Стълман против български спортни звезди.

Сексапилната американка за малко напусна Арена Армеец, с цел да се изправи против най-успешния ни гимнастик, спортна легенда и също като нея дипломат на тенис шампионата Йордан Йовчев.

Компания на Данчо правеше с най-хубавия български играч по спортна гимнастика при младежите Дейвид Хъдълстоун. Двубоят обаче бе още по-нетрадиционен поради мястото и типа си – зоната за въздушен хокей в хотел Маринела.

Това е един от атракционите, които предлага за развлечение и релакс формалният хотел на тенис шампионата от категория ATP 250 Sofia Open.

Срещата бе повече от забавна като Рейчъл, която е обожател на тази игра, стартира повече от добре и поведе с гол още при първи си удар против Данчо. Малко по-оспорван бе дуелът със посочения за негов правоприемник в спортната гимнастика Дейвид, който е роден в Хага в фамилията на майка българка и татко американец.

В последна сметка не се стигна до едноличен победител – тримата си стиснаха ръцете и потеглиха към Арена Армеец, с цел да следят мачовете от вечерната сесия на Sofia Open 2019.

фотоси: LAP.BG
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР