Хороскоп за 9 майВ събота под влиянието на най-различни силни

...
Хороскоп за 9 майВ събота под влиянието на най-различни силни
Коментари Харесай

Напрегната събота за представителите на четири зодии

 Хороскоп за 9 май

В събота под въздействието на най-различни мощни страсти ще предприемете дейности, които може да усложнят ежедневния ви живот през идната седмица. През този ден ще бъде доста значимо да разбирате възприятията и желанията на хората към вас, да избягвате да налагате волята си, в случай че тя е противоположна на това, което другите хора към вас желаят.

Овен

Събота отбелязва началото на хубави промени за мнозина от родените в зодията, чиято активност доникъде на идващия месец ще е забележителна. Трудностите ще Ви принудят да сте съществени във връзка с работата си. Една среща следва да се трансформира в сантиментално въодушевление или в същинска обич. Избягвайте да влизате в спор с хората в дома си и с членовете на фамилията си. Има късмет да спечелите пари и в случай че мислите в тази тенденция в действителност може да откриете метод за обичайно заплащане. събота посветете на пълноценна отмора и на грижи за здравето – спазвайте верен режим, създайте си потребни привички. А и нужно ли е да свършите всичко на следващия ден?

Телец

Утрешният ден ще свети с необикновен триумф за Телците. Едва ли нещо би нарушило душевното Ви равновесие, което е задоволително изискване за спокоен диалог със фамилията и превъзмогване на съществуващите различия.Отделете време за интелектуалните си нужди. Не е желателно да взимате пари на заем. Може да извършите нещо положително за здравето си, като си изградите добри навици и спазвате потребен за Вас режим. При положително стичане на събитията напълно скоро ще предприемете пътешестване в чужбина, обвързвано с работата ви. Любимият човек ще Ви елементарни мимолетния флирт, само че не прекалявайте с търпението му. Утре дайте самодейността на другите.

Близнаци

Събота ще сблъска доста от представителите на Близнаци с нови прекарвания. Събота е сполучлив ден в забележителна степен за Близнаците. Сполуката Ви се свързва с реализацията на финансови и материални цели, със покупко-продажби и сполучливи контакти в публичните среди. Не се претоварвайте, грижете се добре за здравето си. Безкористната Ви помощ към човек, с който не сте доста близки ще провокира стихия от позитивни страсти и израз на признателност. Някои от Вас работят прекомерно преждевременно на следващия ден, защото желаят да видят на момента резултатите от работа си. В интимния живот страстите са смесени. Бъдете съответни и не бъдете прекомерно прочувствени, нещата не постоянно са персонални или най-малко не толкоз, колкото Ви наподобяват.

Рак

Събота е, а вие имате толкоз доста неща за извършване и дотъкмяване. Що се отнася до любовта, в случай че там имате някакви неясноти, евентуално обстановката ще се избистри още при започване на месеца. Желанието да бъдете първи, най-хубави, най-красиви може да Ви изиграе неприятна смешка.Нужно е единствено да бъдете естествени, по този начин може да спечелите и пари, и другари. Безработните разполагат с прекрасен късмет за намиране на работа. В събота се движете повече и планирайте срещи. Обърнете внимание на дома си и се заемете с неотложните поправки. В умозаключение събота не свети с нищо изключително, само че е един от дните, през който имате късмет за сполучлива реализация.

Лъв

Събота може да се дефинира като сложен и противен ден, за мнозина защото е обвързван с кавги и несъгласия. Бъдете деликатни, в случай че теглите пари от банкомат. Не предприемайте нови занимания в събота. Не пренасяйте в къщи своите недоволства и душевни терзания. В връзките си с колегата давайте повече от себе си и ще се радвате на реципрочност. Може да извършите нещо положително за здравето си, като си изградите положителни привички и спазвате потребен за Вас режим. Бъдете деликатни в дейностите си.

Дева

Събота ще е забавен ден за огромна част от представителите на зодията. Може да се получи мощен прочувствен вакуум, който да Ви принуди да прелистите нова страница в връзките ви. Ще имате по-скоро домашни задължения и грижи към фамилията. Материален триумф, парични облаги, удача за договарящите и удобни настоятелен вести. Здравето Ви е чудесно и скоро надали ще Ви основава проблеми. Утрешният ден ще е подобаващ за пътувания, за образование, за работа или връзки с чужденци. Утре е ден за пожелавания, използвайте го вярно.

Везни

Събота е добър ден за вас, защото Ви чакат положителни вести, които от дълго време очаквате. Оставете напрежението на отминалата седмица да се изпари. Не прекалявайте с условията към сътрудниците си, с цел да не им досадите. Положителните страсти ще са свързани с любовта и приятелите. Направете нещо особено за фамилията си, покажете им, че държите на тях. Не е неприятно да се погрижите за здравето си,но не прекалявайте с натоварването. Утре би трябвало да обърнете внимание на дребните неща.

Скорпион

В утрешния ден бъдете изключително деликатни, в случай че сте зад кормилото сутринта. В интерес на работата и професионалното Ви развиване е да запазите позитивното си отношението, без да трансферирате отговорности върху други хора. Емоционалното оживление под формата на любовни желания или гневни реакции към заобикалящата среда са блестящо изразени в настроенията на Скорпионите през утрешния ден. Събота е на следващия ден, само че не Ви е доста до отмора или в случай че си я позволите, тя ще е здравословна - туризъм или малко повече часове във фитнеса. Станете съпричастни към традициите на дома и фамилията, като насочите силата си и към благоустрояването му. Утрешният ден ще е сполучлив за работещите в областта на търговията. В последна сметка вдругиден всичко ще бъде наред.

Стрелец

В отлично положение на духа са множеството от Стрелците през утрешния ден. Трудностите са подбудени от непознати неточности, с които ще се справите, в случай че деянията самообладание и се заемете с работата си, само че помогнете и на Вашите сътрудници. Утрешният ден ще е удобен за усамотение, за медитации и йога, за превръщане във вътрешността към себе си. Проблеми се обрисуват и за тези, които ще насочат вниманието си в любовната сфера. Доверете се на здравият си разсъдък и внимавайте с думите си, с цел да избегнете проблемите и финансовите загуби. Интересите Ви на следващия ден ще са свързани най-вече със фамилията. Утре дайте самодейността на другите.

Козирог

Събота е много разнороден ден като благоприятни условия и разрешава дейности на необятен периметър. Ще изпитате същинско наслаждение от работата си все още. Няма да Ви спестят похвалите, а и ще Ви зарадва парично подучване. Ще имате по-скоро домашни задължения и грижи към фамилията. В здравословен аспект добре ще Ви се отразяват плуването и водните процедури. Вашата полова страст и засилена емоционалност може да прерасне в спор с обичания човек, подобаващи са нови задължения и настоятелен връзки. Утре не е належащо да се случва нещо значимо.

Водолей

В събота внимавайте да не зародят неразбирателства с другари, с обичаните Ви хора и с децата. Утрешният ден е подобаващ за креативен занимания, както и да се погрижите за здравето си. Бъдете по-търпеливи с околните си и проявете повече приемливост. Трябва да имате в джоба си повече пари, тъй като може да Ви потрябват за нововъзникнала потребност. Тя може да е обвързвана с децата или колегата, вие обаче имате отговорността за нея. Не смесвайте персоналните си взаимоотношения с работата, спазвайте това предписание, в случай че желаете да живеете умерено. Ярки любовни достижения. Не пропускайте да отделите време, което да посветите единствено на себе си, в случай че имате потребност от това.

Риби

Събота е мощно деен ден. Тази характерност е годна за съвсем целия Зодиак. Физически сте добре, работете за възстановяване на психическото си здраве. Ще сте настроени по-скоро любовно, само че щом Ви се обадят приятелите ще забравите всичко и ще тръгнете с тях, където Ви завее вятъра (малко неприсъщо за вас). Направете нещо особено за фамилията си, покажете им, че държите на тях. Малко по-нервен е утрешния ден, тъй като е обвързван с предоставяне на пари, а това никому не е прелестно. Навлизате в интервал, през който ще получите положителни благоприятни условия за бизнеса си, както и за работата с финанси, за взимането на заеми.В събота обаче не предприемайте нови начинания. Гледайте ведро към нещата от живота, предстоят Ви още толкоз задания, които не бихте могли да свършите, в случай че се хабите за всяка детайлност.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР