хороскоп от astrohoroscope.info Овен Ведро ще ви е днес на

...
хороскоп от astrohoroscope.info Овен Ведро ще ви е днес на
Коментари Харесай

Вашият хороскоп за днес, 24.12.2020 г.

хороскоп от astrohoroscope.info

Овен

Ведро ще ви е през днешния ден на душата и с наслада ще подготвяте празничната вечеря или най-малко самите вие ще се настройвате душевен за нея. Много смях и забавление ще съпътстват празника ви и в действителност ще се почувствате щастливи.

Телец

Празник е, позволете си да се повеселите. Не поемайте всичко към подготовката на плещите си, накарайте и домашните да свършат по нещичко, по този начин и погачата ще им е по-вкусна. Не забравяйте, улисани в грижи за близките, да си пожелаете нещо хубаво в Коледната нощ.

Близнаци

Вместо да се радвате, че настава Бъдни вечер и да се готвите трепетно, вие сте се задълбали в някакви остарели рани. Оставете ги да зараснат, не дълбайте повече. Пък дядо Коледа може и да ви донесе жива вода за тях.

Рак

То е хубаво човек да е импровизиран и емоционален, но вие към този момент прекалявате. Не е нужно да нагрубявате хората с прословутата си искреност. Все някои неща е добре да премълчите, въпреки всичко Бъдни вечер е - тиха нощ, свята нощ.

Лъв

Разваляте настроението на всички с вашето намръщено изражение. А вие самите можете ли да кажете за какво толкоз ви е погрешно. Не може всяка минута да получавате доказателства какъв брой доста сте обичани, приемете този факт.

Дева

Днес не можете да спрете да говорите. Ще се чувствате като навита пружина. Ами поканете посетители, че най-малко да имате по-голяма слушателска публика. Или си записвайте мъдрите мисли, може да ви потрябват в един миг.

Везни

Ще се чувствате празнично и през днешния ден в действителност ще стават чудеса с вас. Това ще ви накара да кроите огромни проекти за идната година, а пожеланието към вас е всички те да са сполучливи. Споделете насладата с околните си.

Скорпион

Днес е един доста трогателен ден. Дано не изникнат някакви инцидентни задания, тъй като ще ви провалят проектите. Вярвайте, че всичко ще се подреди както очаквате и в действителност ще стане по този начин.

Стрелец

Днес е добре да сте по-сговорчиви с близките, по този начин и дядо Коледа ще реши да ви донесе повечко дарове. Не говорете ненужни приказки, няма да ви оказват помощ.

Козирог

Ще има много неща за нареждане, до момента в който всичко стане съгласно упованията ви за светлата празнична нощ. Но с положително въодушевление и повече помощници, всичко ще е наред, даже предварително.

Водолей

Днес ще сте просто във вихъра си. Празник е, празнувайте и се веселете до насита. Радвайте се на празника и несъмнено ще получите повече дарове, в сравнение с сте си мислили.

Риби

Днес е празник, а вие сте си възнамерявали толкоз неща за извършване. Не прекалявайте, дано уговорките ви бъдат свързани най-много с подготовката за празничната нощ. А в тази тиха и свята нощ внимавайте какво си пожелавате, че може да се сбъдне.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР