хороскоп от astrohoroscope.info Овен Идеален момент да приключите по най-добрия

...
хороскоп от astrohoroscope.info Овен Идеален момент да приключите по най-добрия
Коментари Харесай

Вашият хороскоп за днес, 28.12.2020 г.

хороскоп от astrohoroscope.info

Овен

Идеален миг да приключите по най-хубавия метод тази година. С вашата точност и старание ще съумеете да извършите всичко съвършено, та да отворите място за нови неща през идната година. Успех!

Телец

Днес всичко ще се случва бързо и това естествено ще ви харесва, тъй като по този начин ще ви е по-интересно. Имате какво да вършиме, само че нещата по този начин или другояче се случват от единствено себе си, за какво да се напъвате.

Близнаци

Май би трябвало да по напазарувате това-онова за празника. Не се офлянквайте, тъй като няма да сколасате да извършите всичко, което сте си наумили. Бъдете деликатни по многолюдните пазари, добре прибирайте парите си.

Рак

Днес ще имате съществени неща за решение и те ще обхванат по-голямата част от деня ви. Въпреки това, ще се чувствате удовлетворени, че вършиме нещата по метод, който ви харесва, а и като знаете, че ви чака празнуване, по какъв начин да не свършите всичко.

Лъв

Направете жест към чужд човек или към някой, изпаднал в неволя. Така хем ще направете нещо потребно, хем ще сте горди със себе си, пък и нали наближава Нова година, може да си позволите нещо нетипично.

Дева

Ще се чувствате добре, тъй като ще получите вниманието и любовта на близките. Нещата ще се развиват съгласно упованията ви, а това ще ви донесе задоволство. Бъдете откровени с хората, с които си партнирате по един или различен метод. И спазвайте обещанията, които сте дали.

Везни

Не разрешавайте на други хора да направляват настроението ви, позволете си да се чувствате спокойни и радостни, въпреки всичко празник наближава. Отговорности сте поели повече от нужното, щадете себе си.

Скорпион

Иска ви се да отидете някъде далеко, да срещнете нови хора, а може би и нова обич. Не пречете на ориста, позволете ѝ да сбъдне фантазията ви, само че какво ще вършиме след това, когато останете без фантазия...

Стрелец

И през днешния ден отговорностите няма да ви въодушевяват изключително. Ще ви се желае да ви оставят да си седите необезпокоявани вкъщи, та да си вършиме каквото ви се харесва. Ами нека имате този шанс.

Козирог

Днес до обяд отново ще търсите под вола теле. Поговорете с някого, ще започнете да гледате по-философски на всичко, а възприятието ви за комизъм още веднъж ще се появи.

Водолей

Разсъждавате в прекомерно черни краски и наподобява това е под въздействието на хората към вас. Просто се приемете каквито сте - същински и съвършени. На който не му изнася, да се изнася, както се споделя.

Риби

Днес ви трябват провокации, подготвени сте за всевъзможни случки. Не бъдете прекомерно екстравагантни, мислете и за другите. Определено имате потребност от изява, в случай че не пред аудитория, то най-малко сътворете нещо, за което след това ще ви ръкопляскат.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР