хороскоп от astrohoroscope.info Овен Днес ще сте доста ангажирани да

...
хороскоп от astrohoroscope.info Овен Днес ще сте доста ангажирани да
Коментари Харесай

Вашият хороскоп за днес, 12.12.2020 г.

хороскоп от astrohoroscope.info

Овен

Днес ще сте много ангажирани да подредите нещата на работното си място. Работа ще имате даже в остатък. Не се вторачвайте в детайлности и без друго не ви доближава времето.

Телец

Днес триумфът ви в това, което вършиме, ще е обвързван главно с външния ви тип, тъй че внимавайте по какъв начин изглеждате. Слушайте деликатно новините сутринта, ще ви е от изгода.

Близнаци

Началото на деня е изцяло оптимистично, въпреки че някои от проектите ви може да се провалят. Днес доста внимавайте с електрическите уреди. Иначе в персоналния ви живот всичко е безметежно.

Рак

Не се поддавайте на операции, помислете със личната си глава и напълно скоро ще намерите решението, което търсите. А след това може да се премиите с нещо, което доста обичате, парички през днешния ден няма да ви липсват.

Лъв

Звездите ви поучават да приемете с запаси нещата, които се случват сутринта. Опитайте през днешния ден да запазите успокоение, да не се бутате да ръководите всичко и всички. Хубав ден за пътешестване, не го пропилявайте.

Дева

Отложете решаването на комплицираните въпроси, с цел да не ги усложните още повече. Ако към момента имате задължения, гледайте да ги изчистите. И следвайте правилото на дао - просто бъдете себе си.

Везни

Не бива безгрижно да пренебрегвате признаците на настинката, вземете ограничения. Удачен миг да внесете някои ремонти в своя имидж. И не се втурвайте тъкмо през днешния ден да изяснявате връзките си, може да получите противоположен резултат.

Скорпион

Днес може да зародят неприятни обстановки, свързани по един или различен метод с парите, които през вчерашния ден сте имали, а през днешния ден са се изпарили. Подходете ексцентрично и измислете метод за справяне и без пари, постоянно има и подобен и той нормално е доста занимателен.

Стрелец

Сметките за спомагателни доходи няма да се оправдаят. Днес деликатно следете здравето си, стъпалата ви са доста уязвими, не ги оставяйте студени или мокри, само че основното - носете комфортни обувки.

Козирог

Ще разберете, че другар, на който сте вярвали безусловно, ви е предал. Простете му и продължете напред, светът не свършва с това, въпреки че доверието към този момент ще е извънредно философска категория за вас.

Водолей

Колкото по-неразрешима е задачата пред вас, толкоз по-добре ще се справите. Само не бъдете толкоз праволинейни, използвайте въображението си. Не забравяйте, че директният път не постоянно е най-хубавият.

Риби

Ден на упоритости и непоносимост. Конфликтите ще пораждат безусловно от нищо. Най-добре да не давате воля на гнева си, с цел да не пометете всички към вас. Винаги има метод да извършите нещата по-лесно като се шегувате.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР