хороскоп от astrohoroscope.info Овен Честита Коледа! Обаятелни и любознателни, днес

...
хороскоп от astrohoroscope.info Овен Честита Коледа! Обаятелни и любознателни, днес
Коментари Харесай

Вашият хороскоп за днес, 25.12.2020 г.

хороскоп от astrohoroscope.info

Овен

Честита Коледа! Обаятелни и любознателни, през днешния ден имате потребност от повече успокоение и домашни гозби. Важното е да си знаете мярката и да вършиме неща, които ви носят усмивка.

Телец

Честита Коледа! Вярвайте повече в себе си, вие в действителност сте прелестни. А през днешния ден щадете стомаха си. Толкова доста вкусотии ще има за ядене, само че е хубаво да се ограничавате, въпреки всичко имате крайни благоприятни условия.

Близнаци

Бог се роди, значи естетика ще има. Честито Рождество! Днес ще сте подготвени да загърбите всичко и да започнете да планирате изцяло нови неща. Все отново, не се увличайте, празник е.

Рак

Честита Коледа! Светът е много друг тази година, само че може би и някак по-лек. Кажете хубави неща на околните си, това ще направи празника в действителност превъзходен.

Лъв

Бог се ражда всяка година и поради вас, коства си да повярвате в него. Днес е ден, в който няма да можете да останете сами, само че няма и да желаете. Вече сте поставили символичната точка на тази година и сте подготвени да планирате идната.

Дева

Честит празник! Дано усмивката грее на лицето ви цялата идна година и прощавайте дребните провинения на близките, не им придиряйте. Все отново не всички имат бърз разум и прозорливост като вас. А през днешния ден просто позволете на насладата да извърши сърцето ви.

Везни

И вас не ви е не запомнил положителния дъртак, нали и вие не сте не запомнили да си пожелаете нещо хубаво в светлата Коледна нощ. Да ви е честито Рождеството. Може би най-смелите ви фантазии ще станат действителност, нали е време за чудеса.

Скорпион

Бъдете честити! Роди се Спасителят, значи има светлина в тунела. Не приемайте всички събития към вас като покруса, постоянно има още една страна на мрака. И се отпуснете, през днешния ден е празник, просто празнувайте.

Стрелец

Казват, че по Коледа стават чудеса. Днес за вас може би ще е един подобен специфичен ден, в които ще откриете индивида, за който сте бленували. Повярвайте, че приказките могат да се осъществен.

Козирог

Да ви е честито Рождество Христово. Роди се към този момент и тази година, а вие пожелахте ли си нещо в тихата и свят Коледна нощ? Настроението ви през днешния ден ще е просто прелестно, а и има много места да пообиколите, че то през днешния ден и именници има.

Водолей

Един ден за доброта, успокоение и молебствия. Това са неща позабравени в днешно време, само че имащи силата да лекуват и дават непоклатимост и религия в себе си. Може би е време да опитате.

Риби

Честита да е тази Коледа! Трудно ще ви е да напуснете уюта на личния си дом през днешния ден, тъй че бъдете подготвени да посрещате посетители. Дано сте приготвили повечко вкусотии, че през днешния ден трапезата да не оставя празна.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР