Хороскоп Близнаци (22 май - 21 юни)Ключовата дума днес е

...
Хороскоп Близнаци (22 май - 21 юни)Ключовата дума днес е
Коментари Харесай

Прочетете Своя Точен Хороскоп За Днес 1 Февруари Само В Bradva.bg! Ето Какви Изненади Са Ви Подготвили Планетите В Четвъртък!

Хороскоп Близнаци (22 май - 21 юни)Ключовата дума през днешния ден е информация, а предизвикването по какъв начин да се справите с нея. Бъдете фокусирани, изхвърляйте непотребното и не правете нещо единствено, с цел да се харесате на някого.

Хороскоп Рак (22 юни - 23 юли)Днес мощно ще ви вълнуват материалните неща, което не е неприятно, само че може да ви пристигна допълнително, в случай че прекомерно се фиксирате върху тях. Правете каквото би трябвало без да се привързвате към резултатите.

Хороскоп Лъв (24 юли - 23 август)Взаимоотношенията са значимо нещо, от най-важните. Култивирайте ги, обръщайте им внимание, наблюдавайте индивида против вас и потърсете личните си неточности в неговото държание. Защото това, на което обръщате внимание, то е значимо за вас и то е във вас сега. А по-нататък смяната се случва от единствено себе си.

Хороскоп Дева (24 август - 23 септември)Любовта е най-великата мощ, тя движи света, а едно от проявленията на любовта е приемането. Ден да приемете себе си, тогава връзките с другите са подреждат от единствено себе си, само че процесът е дълъг. Днес направете една дребна крачка към себе си.

Хороскоп Везни (24 септември - 23 октомври)Приятен ден за срещи с другари. Сериозни и виновни неща ще ви е мъчно да свършите тъкмо през днешния ден, само че пък можете да си подарите няколко разтоварващи неща за неангажиращи диалози.

Хороскоп Скорпион (24 октомври- 22 ноември)Резултати ще са нужни за вас през днешния ден, с цел да се почувствате спокойни и сигурни. Резултати във всяка една активност, с която се захванете. Опитайте да не се нервирате и да не пришпорвате нещата.

Хороскоп Стрелец (23 ноември - 21 декември)Сякаш нови пътища се отварят пред погледа ви през днешния ден, обзема ви непредвиден оптимизъм, религия, че нещата не са толкоз непостижими и сложни. Знаете, че значим е фокусът, тъй че просто се фокусирайте върху верните неща.

Хороскоп Козирог (22 декември - 20 януари)С леко напрежение влизате в този месец. Днес е въпрос на чест да съумеете, да ви виждат, да ви оценят. Особено чувствителни ще сте към нещата, които харесвате. А е толкоз прекрасен ден за творчество, за усмивки и излизане от роля.

Хороскоп Водолей (21 януари - 19 февруари)Не може да се Ще се наложи да вземете някои съществени решения, колкото и да не ви се желае. Опитайте да убедите себе си във значимостта на смяната. Ако намерите мотивацията си, всичко става елементарно. Ами потърсете я.

Хороскоп Риби (20 февруари - 20 март)Плавен ден, само че не напълно спокоен. Ще имате потребност някой да се погрижи за вас, да ви обърне внимание, да ви изслуша. Може да опитате да слушате себе си, като започнете с дишането си, усетете вътрешния си темп.
Tags: ОЩЕ АСТРОЛОГИЯХОРОСКОП
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР