Хората са казали хубава работа, ама циганска. Хубава и скъпа,

...
Хората са казали хубава работа, ама циганска. Хубава и скъпа,
Коментари Харесай

Хубава работа, ама... Гринго си написа името на капака на колата, подарък от Софка

Хората са споделили „ хубава работа, но циганска ". Хубава и скъпа, само че кичозна - по този начин наподобява и новата кола на Гринго, половинката на Софи Маринова. Охранителят, който заработва в Германия и където пристигна, се похвали с нов мощен джип за към 150 бона, видя HotArena . Най-вероятно колата е подарък от обичаната му Софка.

Возилото е „ Рейндж Роувър Спорт ” и е с персонално написано име на предния похлупак. Там с огромни букви написа GRINGO, да не би ромът да остане неусетен. Кичът е запазена марка на Софка и Гринго. Преди повече от 10 години фолкаджийката си купи Ауди Q7, като си написа името на задния калник, а през днешния ден историята се повтаря. Явно двойката, която ту се събира, ту се разделя, а от време на време се бие, са почитатели на брандирането на колите с имена, да си проличава отдалеко чие е возилото.
Преди 2 години ромската перла подари на Гринго пикап за рождения му ден. Возилото се оказа прекомерно огромно и го смениха за тогавашната най-нова S-класа на същата марка. Изпълнителката не пести средства за обичаните си мъже и е ларж с подаряването на коли. Разбира се, Тодор Давидов-Гринго към момента не е признал дали бялото украшение на четири колела е подарък от обичаната му, само че към този момент си направи фотосесия с джипа и го обявява в обществените мрежи.

Заради Ковид рецесията и затворените заведения сега чалга бизнесът живее от спестяванията си, тъй като множеството певици нямат приходи и работа. Явно етрополската легенда е икономисала много, тъй като единствено за последните 2 години купи 3 скъпи автомобила. През 2019-та година Софка призна, че сама си е подарила нова кола. „ Много е хубава. Има забавен номер - СМСМСМ - все едно моето име, изписано три пъти ", изясни чалага певачката преди година. Тя се е изръсила с 10 бона единствено за гъзарския номер. Целта още веднъж е да бъде разпознаваема на пътя, писа " Уикенд ".

През лятото гласовитата певица купи джип на сина си Лоренцо . Младокът навърши 18 години и мама го зарадва с баровска кола, която той след това продаде и си взе по-евтина, призна пред „ Уикедн ” самият той. Сега очевидно е пристигнал моментът за промяна на автомобила на Гринго и Софка го е сюрпризирала с огромния подарък. Джипът най-вероятно е на погашение, надали ромката е дала кеш 150 бона. Нищо чудно след идващия им скандал айтозлията да остане без бялото украшение.
„ Ако отново се скарат или й посегне, Софи сигурно ще си вземе колата и ще я продаде. После може отново да се сдобрят и ще му купи нова. Такава си е тя. Купува, взима, продава, връща, разделя се, събира се и отново отначало. Не мисли за утрешния ден и дали има пари да го изплаща ”, разясниха близки до колоритната чалгаджийка.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР