Хора чакат по 5 часа за електронен билет в атинското

...
Хора чакат по 5 часа за електронен билет в атинското
Коментари Харесай

Хаос и припадъци в атинското метро заради e-билетите

Хора чакат по 5 часа за електронен билет в атинското метро, пенсионери припадат на опашките, оповестява в. " Български вести ".

От 1 ноември електронният билет става единственото средство за пътешестване в публичния превоз в Атина.

Това докара до безспорен безпорядък в местата за издаване на електронен билет през днешния ден. Чакането може да варира от 3 до 5 часа.

Тъй като хартиените билети към този момент не важат, всеки би трябвало да си извади електронен билет за 4,5 евро за деня или 7 евро за 5 пътувания.

Преди дни заместник-министърът на инфраструктурата и превоза Никос Мавраганис заяви, че до 5 ноември е продължен срокът за искащите да сменят октомврийските си карти, а до 10 ноември е продължен срокът за издаване на онлайн карти. Той увери, че инвалиди, безработни и други такива категории жители ще употребяват обособена врата за качване, до момента в който получат новите си карти.

Междувременно гърците ги чака ново стеснение заради тричасовата стачка, която чиновниците на метрото оповестиха за четвъртък. Влаковете ще бъдат спирани от 9 вечерта до края на промяната, защото електротехническата асоциация се опълчва против " тактиката на администрацията във връзка с признаването на осигурителните вноски за категорията тежки и нездравословни специалности ".

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР