Холивудският ас Брадли Купър, който направи режисьорския си дебют миналата

...
Холивудският ас Брадли Купър, който направи режисьорския си дебют миналата
Коментари Харесай

Брадли Купър измъкна роля от Леонардо ди Каприо

Холивудският ас Брадли Купър, който направи режисьорския си дебют предходната година с „ Роди се звезда “, измести Леонардо ди Каприо като любимец за основната роля на новия филм на Гилермо дел Торо.

Лентата носи заглавието Nightmare Alley, като за присъединяване на звездата от „ Титаник “ в нея се заприказва през април. Въпреки това, показват източници, представени от The Hollywood Reporter, до сключване на контракт с Ди Каприо по този начин и не се е стигнало. Все още не е ясно и дали Купър е положил буквите си върху документ за присъединяване си в първия режисьорски труд на Дел Торо след спечелилия му „ Оскар “ „ Формата на водата “.

Сюжетът на Nightmare Alley ще гравитира към лъжец, за чиято роля са спрягани Купър и Ди Каприо, който се сработва с психиатър, с цел да манипулира хората към себе си. Клапата на кино лентата се чака да щракне наесен.

Самият Брадли Купър също има няколко разнообразни плана. Сред тях попада и идващият му опит на режисьорското столче. Макар повече детайлности към плана да се пазят към момента в загадка, все още е известно, че филмът ще съставлява биография на именитият пианист и композитор Ленард Бърнстейн. Лентата ще бъде снимана във връзка 100-годишнината от рождението на музиканта, а измежду изпълнителните продуценти се подреждат имена като Мартин Скорсезе и Стивън Спилбърг.

Източник: Monitor
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР