Холивудският актьор и двукратен носител на наградата Златен глобус Джим

...
Холивудският актьор и двукратен носител на наградата Златен глобус Джим
Коментари Харесай

Джим Кери планира да сложи край на кариерата си

Холивудският артист и повторен притежател на премията " Златен глобус " Джим Кери има намерение да постави завършек на кариерата си. Той заяви това в изявление, оповестено през днешния ден на страницата в YouTube на новинарския портал Access.

По време на изявление във връзка излизането на „ Sonic 2 “ комикът съобщи, че желанията му да напусне филмовата промишленост са " много съществени ".

" Това ще зависи от обстановката. Ако ангелите ми донесат сюжет, написан със златно мастило, за който знам, че би трябвало да бъде показан на света, тогава може би ще вземам участие в него ", сподели артистът. „ Направих задоволително. Това е всичко. "

На 17 януари 2022 година Къри стана на 60 години. На сметката си има към 60 функции в киното, телевизионни филми и сериали, множеството от които комедийни. За най-интересни той счита функциите си в трагикомедията " Шоуто на Труман " (1998 г.) и фантастична мелодрама " Блясъкът на чистия разум " (2004 г.), където той взе участие не в ролята на комедиант. Освен двете награди " Златен глобус ", артистът е притежател на 11 кино награди на MTV (което е връх за награда) и на френския Орден за изкуство и литература (2010 г.). През 2014 година Канадската пощенска корпорация издаде пощенска марка с портрета на артиста.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР