Хитовата книга на Патриша Хайсмит Дълбока вода разказва историята на

...
Хитовата книга на Патриша Хайсмит Дълбока вода разказва историята на
Коментари Харесай

Книгата "Дълбока вода" - разказ за историята на разпаднал се брак



Хитовата книга на Патриша Хайсмит " Дълбока вода " споделя историята на разпаднал се брак и цената, която хората заплащат, с цел да поддържат една заблуда пред обществото.
На корицата на книгата е изобразена потъваща във вода халка.

„ Подходът е преносен, той съставлява една потъваща във водата халка, което е образна метафора на един дисфункционален брак на госпожица, която се пробва да поддържа по неестествен метод своите взаимоотношения - повече имиджово и напълно не прочувствено. Те прочувствено са атрофирали един към различен,  това няма бъдеще - освен това то може да бъде доста травматично освен за съответната двойка, само че и за хората, които са в нейното обграждане . Това искахме да покажем с визията - хем да не е прекомерно безусловно, хем да е задоволително ясно и отговарящо на наличието “, сподели за БНР  Благой Иванов.

По думите му скъпото в тази книга е залогът върху психологизма на тези герои – методът, по който виждаме последователното срутване на човешки взаимоотношения,  които може би първо са били качествени, смислени и дълбоки, а в този момент са единствено дълбоки, тъй като са се озовали на дъното на човешките взаимоотношения.

Цялото изявление можете да чуете в звуковия файл.
Източник: bnr.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР