Хитът на Netflix Stranger Things ще приключи с излизането на

...
Хитът на Netflix Stranger Things ще приключи с излизането на
Коментари Харесай

Вселената на Stranger Things става още по-голяма

Хитът на Netflix Stranger Things ще завърши с излизането на петия си сезон, само че това надалеч не значи, че настава окончателният край на сагата.
 Stranger Things: The First Shadow - вселената от сериала на Netflix се придвижва онлайн и в театрална пиеса
Вселената на Stranger Things се придвижва и онлайн

Вълнуваща вест за почитателите на сериала

Още предходната година, когато основателите на сериала, братята Мат и Рос Дъфър, стартираха Upside Down Pictures, почитателите получиха успокояващи вести, че се работи по няколко плана, свързани със Stranger Things, в това число spin-off сериал и театрална пиеса.

Сега, седем години след премиерата на трансформиралата се в обичана на милиони хора по света поредност с присъединяване на Уинона Райдър, Дейвид Харбър, Фин Волфхард, Мили Боби Браун, Гейтен Матарацо, Кейлъб Маклафлин, Наталия Дайър, Чарли Хийтън, Ноа Шнап и други, научаваме, че ще получим още от фентъзи историята.

Последната вест от вселената на Stranger Things е тази за иден анимационен сериал, който ще излезе в Netflix. Той към момента няма заглавие, само че се знае, че се създава от Flying Bark Productions и изпълнителния продуцент Ерик Робълс.

" Винаги сме мечтали за анимация на Stranger Things в духа на утринните съботни анимационни филми, които заобичахме, и да забележим тази осъществена фантазия е безусловно вълнуващо. Не можем да бъдем по-възхитени от това, което Ерик Робълс и неговият екип измислиха - сюжетите са невероятни и нямаме самообладание да споделим повече с вас! Приключението продължава ", споделят братята Мат и Рос Дъфър в свое изказване.
 Мили Боби Браун на 19
Мили Боби Браун в 21 обстоятелството

Защото някой през днешния ден има рожден ден

Те ще бъдат изпълнителни продуценти от името на Upside Down Pictures, като към тях ще се причислят и Шон Леви и Дан Коен от името на 21 Laps и Ерик Робълс от името на Flying Bark, написа Deadline.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР