Хиляди демонстранти от движението жълти жилетки се събраха на поредния

...
Хиляди демонстранти от движението жълти жилетки се събраха на поредния
Коментари Харесай

За поредна събота жълти жилетки на протест в Париж

Хиляди стачкуващи от придвижването " жълти жилетки " се събраха на следващия си 14-и по ред протест в центъра на Париж. Демонстрацията се организира при засилени ограничения за сигурност, въпреки маршовете във френската столица да бяха оповестени като мирни протестни акции.

 © БГНЕС
Първите стачкуващи се събраха на символичната за " жълтите жилетки " локация край Триумфалната арка преди да се насочат към Айфеловата кула по централните парижки улици.

Друг митинг, плануван за през днешния ден, се провежда против антисемитските вандалски прояви от последните няколко седмици, които провокираха безпокойствие в цялата страна.

Някои от " жълтите жилетки " показаха антисемитски възгледи по време на митингите, което провокира безпокойството на френските управляващи, че демонстрациите се радикализират.
 Започна следствие за тежко ранения стачкуващ от „ жълтите жилетки “ в Париж Започна следствие за тежко ранения стачкуващ от „ жълтите жилетки “ в Париж
Генералният инспекторат на Националната полиция на Франция стартира следствие на обстоятелството, че един от стачкуващите е бил съществено ранен в събота. Тов...
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР