Хетафе и Виляреал завършиха наравно 0:0 в мач от 8-ия

...
Хетафе и Виляреал завършиха наравно 0:0 в мач от 8-ия
Коментари Харесай

Хетафе не успя да пречупи 10 от Виляреал

Хетафе и Виляреал приключиха наедно 0:0 в мач от 8-ия кръг на Ла Лига. " Жълтата подводница " игра с човек по-малко от 23-ата минута, когато беше изпъден Алекс Баена. Тимът от предградието на Мадрид обаче не съумя да се възползва от численото си предимство и се отличи с няколко пропуща. 

Хетафе заема 10-о място във краткотрайното класиране с 9 точки, до момента в който Виляреал с точка по-малко. 

В 16-ата минута Филип Йоргенсен отрази рисков удар на Хайме Мата. Седем минути по-късно гостите останаха с човек по-малко, откакто Алекс Баена беше изпъден за удар с лакът против съперник. Халфът беше изпъден след намесата на ВАР. 

В 32-ата минута Хетафе пропусна още една опция за гол, откакто Борха Майорал насочи удар от междинна отдалеченост, само че още веднъж Йоргенсен се намеси и избави. Малко след подновяването на играта Мейсън Грийнууд се оправи с няколко бранители на " жълтата подводница " и насочи удар, който мина около лявата греда. 

В 61-ата минута Александър Сьорлот засече с глава центриране от корнер, само че топката мина рисково над вратата. Малко по-късно с пропуск се отличи и Мауро Арамбари. В 81-ата минута още веднъж Арамбари беше покрай гол, само че шутира около дясната греда. 
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР