Херцогинята на Корнуол Камила наричала Меган Маркъл „тази малка шафрантийка“

...
Херцогинята на Корнуол Камила наричала Меган Маркъл „тази малка шафрантийка“
Коментари Харесай

Камила за Меган: Тази малка шафрантийка!

Херцогинята на Корнуол Камила наричала Меган Маркъл „ тази дребна шафрантийка “ и я считала за егоистична златотърсачка, твърди кралски биограф. Херцогинята на Съсекс, която напусна кралското семейство с принц Хари, с цел да заживеят в Калифорния, обаче в никакъв случай не е говорила очи в очи с Камила, твърди Том Бауър.

Коментаторът, който сега работи върху биография на Меган, споделя, че Камила през цялото време била „ подозрителна “ по отношение на желанията на херцогинята на Съсекс.

Бауър съобщи пред британската преса, че двете херцогини в никакъв случай не са се разбирали, обяснявайки: „ За Камила беше мъчно да повярва, че Меган ще пожертва кариерата си и независимостта си, с цел да служи безшумно като екипен състезател, предан на монархията “.

Въпреки това обаче Камила в никакъв случай не е говорила намерено за неприязънта си към Меган Маркъл.

Коментаторът съобщи още, че Камила била „ утехата “ на принц Чарлз, когато херцозите на Съсекс дадоха серия от бомбастични изявленията през предходната година. „ По време на тези мъчителни и безкрайни диалози, Камила наричала Меган „ тази хитруша “ – егоистичната немирница, чиито лудории постоянно ще завършват със сълзи “, споделя Том Бауър.

Междувременно кралският биограф допуска, че мълчанието на Хари и Меган по отношение на решението на кралица Елизабет II Камила да стане кралица консорт на принц Чарлз, когато той заеме трона един ден, е методът по който Меган афишира война.

Принц Хари и жена му не споделиха нито дума за решението на кралицата, а когато четири дни по-късно херцогът на Съсекс наруши мълчанието си, той не сподели и дума за мащехата си Камила.

Вместо това Хари отдаде респект на майка си Даяна, починалата принцеса на Уелс, като похвали работата ѝ за идеите на СПИН и ХИВ и изясни, че се усеща задължен да продължи напъните на майка си да бъде отстранена стигмата към този вирус.

Това е внезапна смяна в мненията на Хари за Камила. По време на изявление за 21-ия му рожден ден през септември 2005 година той сподели, че той и брат му Уилям я „ обичат “.

„ Тя е прелестна жена и прави татко ни доста, доста благополучен, което е най-важното нещо. Вижте в какво състояние е попаднала. Не съжалявайте постоянно мен и Уилям, съжалявайте нея. Благодарни сме, че тя е с нас... доста сме щастливи, че е в фамилията ни “, сподели тогава херцогът на Съсекс.

И с цел да няма никакви подозрения по отношение на възприятията на братята към Камила, което се омъжи за татко им пет месеца по-рано, херцогът на Съсекс акцентира: „ Честно казано тя постоянно е била доста близка с мен и Уилям. Но не, тя не е злата мащеха, убеждавам ви в това “.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР