Херцогинята на Кеймбридж Кейт Мидълтън направи първата си публична изява

...
Херцогинята на Кеймбридж Кейт Мидълтън направи първата си публична изява
Коментари Харесай

Класата не се измерва в пари: Кейт Мидълтън се появи с обици за 8 евро

Херцогинята на Кеймбридж Кейт Мидълтън направи първата си обществена изява от началото на годината. Тя посети със своя брачен партньор Уилям лондонски музей, отдаден на грижите за изоставени деца.



Лондонския музей „ Фаундлинг” споделя историята на първата английска благотворителна организация, основана още през 1739 година и отдадена на децата, лишени от наставнически грижи.

Музеят провежда образования и разнообразни стратегии с присъединяване на хора на изкуството, с цел да се подобрят грижите за децата без родители.


Кейт и принц Уилям участваха в упражнение за „ разчупване на леда “, при което би трябвало да нарисуваш върху огромно платно на пода какво виждаш пред себе си, само че без да поглеждаш към рисунката.

За събитието херцогинята бе избрала палто в петролен цвят и тъмносиньо поло. Британски публицисти разясниха, че Кейт, която е и майка на три деца, за следващ път дава урок по „ бизнес шик”. Херцогинята ловко съчетава дизайнерски облекла с не толкоз скъпи бижута и лек грим – жанр, с който печели сърцата освен на британците.

Тя бе с обици, чиято цена е едвам 8 евро. В уеб страницата Accessorize.com те даже са били понижени на 2,5 евро и към този момент са разпродадени.

Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР