Херцогът на Единбург е приет в болница като предпазна мярка,

...
Херцогът на Единбург е приет в болница като предпазна мярка,
Коментари Харесай

Принц Филип е приет в болница

Херцогът на Единбург е признат в болница като „ защитна мярка ”, заяви Бъкингамският замък, представен от Военновъздушни сили.
Тази заран принц Филип е отпътувал от имението на кралицата Сандрингам в Норфолк за болничното заведение „ Крал Едуард VII ” в Лондон.
В изказване дворецът споделя, че е брачният партньор на кралица Елизабет II е признат в болничното заведение за наблюдаване и лекуване по съвет на лекаря на принц Филип. Приемът е плануван.
Изданието напомня, че 98-годишният херцог се отдръпна от публичен живот през август 2017 година
Миналата Коледа принц Филип пропусна обичайното пътешестване до църквата, само че беше направено изказване, че е в положително здраве.
През февруари херцогът се отхвърли от шофьорската си брошура, откакто стана участник в пътнотранспортно произшествие покрай имението Сандрингам.
През 2011 година принц Филип е лекуван поради блокирана коронарна артерия. На идната година принцът претърпя зараза на пикочния мехур и беше заставен да пропусне юбилейния концерт на Queen`s Diamond. През 2013 година е признат в болница за коремна интервенция, а през 2014 година претърпя интервенция на дясната ръка.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР