Хегемонът в българския футбол Лудогорец се изправя днес от 22,00

...
Хегемонът в българския футбол Лудогорец се изправя днес от 22,00
Коментари Харесай

Лудогорец ще довършва започнатото срещу Сутиеска

Хегемонът в българския футбол Лудогорец се изправя през днешния ден от 22,00 часа против черногорския Сутиеска в реванш от първия клафикационен кръг за влизане в групите на Шампионската лига. Преди седмица разградчани завоюваха с 2:0 и улесниха задачата си да продължат напред. Въпреки това в лагера на Лудогорец не подценяват дуела.
 Лудогорец се поизпоти против Сутиеска, само че потегли с удобна победа в Европа Лудогорец се поизпоти против Сутиеска, само че потегли с удобна победа в Европа
За това приказва и техническият шеф на “орлите ” Козмин Моци, който акцентира, че резултатът 2:0 е от най-опасните в турнирните мачове. Треньорът на Лудогорец Анте Шимунджа до последно ще се колебае дали да пусне от първата минута национала Кирил Десподов. В първата среща със Сутиеска Десподов се появи в игра в края, когато размени Рик Джонатан.

В турнирния дуел със Септември крилото също не стартира от първата минута. Очакванията са Десподов да влезе като промяна и довечера или да играе единствено през първото полувреме. В центъра на отбраната се завръща Оливие Вердон, който пропусна първия заради наказване. Шимунджа няма проблеми с контузени и осъдени.

В последните часове преди дуела от Сутиеска се похвалиха с привличането на либийския юношески национал Факхд Саад Мохамед, само че той няма да вземе присъединяване в срещата. Очакванията са мачът да се организира при тежки условия, като термометрите се чака да демонстрират 29 градуса, което тормози българския отбор.

Вероятни сформира:

Сутиеска: Гилен, Гривич, Дринчич, Рудович, Стийепович, Еракович, Кръстович, Матанович, Ненов, Конрад, Тучевич.

Лудогорец: Падт, Недялков, Пластун, Вердон, Карничник, Сантана, Гонсалвеш, Десподов, Каули, Рик, Сотириу.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР