Ректорът на Калифорнийския университет, Ървайн каза, че е съкрушен“ в

...
Ректорът на Калифорнийския университет, Ървайн каза, че е съкрушен“ в
Коментари Харесай

Ректорът на Калифорнийския университет, Ървайн отговаря, след като полицията си върна кампуса от анти-израелски агитатори

Ректорът на Калифорнийския университет, Ървайн сподели, че е „ сломен “ в изказване през нощта в четвъртък, откакто кампусът избухна в безпорядък по време на анти-израелски митинг часове по-рано.

В сряда стотици анти-израелски пропагандатори нахлуха в постройките на кампуса и издигнаха барикади, принуждавайки учебните админи да извикат правоохранителните органи организации за възобновяване на реда. Смята се, че няколко десетки души са били задържани по време на полицейската реакция, съгласно локални отчети в четвъртък сутринта.

„ Какъв печален ден за нашия университет. Съкрушен съм “, стартира ректорът Хауърд Гилман с писмо до " общността на кампуса ".

„...лагеристите увериха нашата общественост, че са се заели да поддържат кротичък лагер без спиране, беше извънредно да се види, че те трагично ще трансформират обстановката по метод, който е директно нахлуване против правата на други студенти и задачата на университета “, написа частично той.

Анти-и...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР