Hankook пусна новото си семейство гуми iON за електрически превозни

...
Hankook пусна новото си семейство гуми iON за електрически превозни
Коментари Харесай

Кампанията на Hankook „Лош ден“ - видео

Hankook пусна новото си семейство гуми iON за електрически транспортни средства предходната година. С акцията в обществените медии „ Лош ден “ производителят на премиум гуми желае да притегли вниманието към значимостта на специфичните гуми за EV. Южнокорейската компания се пробва да отговори на въпроса за какво електрическите транспортни средства се нуждаят от по-специални гуми.

Кампанията в обществените мрежи „ Лош ден “ има за цел да покаже, че продуктите на iON са верният избор и отговор на този въпрос. Видеото демонстрира по какъв начин елен преодолява безчет трудности в горите и поляните, до момента в който най-после изскача на пътя тъкмо пред движеща се кола. Спирачната мощ на Hankook iON evo подсигурява, че транспортното средство стопира за допустимо най-кратко време и предотвратява по-лоши неща за елена, колата и пасажерите.



Със своите гуми iON компанията желае да даде решителен принос за по-нататъшния прогрес на прехода на подвижност към транспортни средства без излъчвания. Характеристиките на новата разработка са в допълнение понижено противодействие при търкаляне, изключително ниско равнище на звук при търкаляне и висока резистентност спрямо стандартните гуми.

За лидера на електрическа кола това значи повече пробег с едно зареждане на батерията и по-добро пътно държание. В допълнение, продуктите Hankook iON са особено проектирани за незабавни високи въртящи моменти на мощни електрически транспортни средства.

Кампанията е в съдействието на Hankook и McCann New York, както и на сътрудниците RECH x Fried и Okean. Музиката е на Mr. Pink Music. Под надпис „ Лош ден “ акцията ще бъде показана посредством цифровите и обществени канали на сътрудниците. Също по този начин клипът беше показан през април за Международния фестивал на творчеството Cannes Lions 2023.
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР