Халфът на Тотнъм Ерик Дайър увери, че играчите на лондончани

...
Халфът на Тотнъм Ерик Дайър увери, че играчите на лондончани
Коментари Харесай

Дайър: Ние сме достатъчно самокритични и ще реагираме още утре

Халфът на Тотнъм Ерик Дайър увери, че играчите на лондончани са били задоволително самокритични във връзка с представянето си в дуела с Евертън и ще се опитат да реагират в идните срещи. Първата от тях е утрешното посещение на Локомотив (Пловдив) от втория квалификационен кръг на Лига Европа.

" От позиция на почитателите е доста вълнуващо тимът да бъде свързван с състезател от равнището на Гарет Бейл. Това обаче не ми въздейства персонално на мен.

Ние сме задоволително самокритични, тъй че надали някой ще ни подлага на критика повече за загубата от Евертън от самите нас. Графикът е претрупан и би трябвало бързо да оставим този мач и да реагираме в идващите.

С новите попълнения съблекалнята наподобява по доста по-различен метод от предишния сезон. Мисля, че имаме приказен състав, само че с мачове неделя, вторник, четвъртък и още веднъж неделя програмата е доста натоварена и не мисля, че в нея проличава някаква грижа за добруването на играчите ", разяснява Дайър на конференцията преди утрешния дуел със " смърфовете ". Лига Европа 2 кръг, четвъртък 17 септември  Локомотив (Пловдив) 19:00предстои  Тотнъм
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР