Халфът на Манчестър Сити Бернардо Силва е отказал да бъде

...
Халфът на Манчестър Сити Бернардо Силва е отказал да бъде
Коментари Харесай

Халф на Сити отказа да отиде в Тотнъм като размяна за Кейн

Халфът на Манчестър Сити Бернардо Силва е отказал да бъде включен в нова оферта на "гражданите " за голмайстора на Тотнъм Хари Кейн. Според "Тhe Athletic " диалозите за това вървят от няколко дни, като в тях е взел участие и сътрудникът му Жорже Мендеш. Изданието твърди, че Силва избира трансфер в Испания, вместо да върви в Тотнъм.

Португалецът бе включен в първото предложение на Сити за Кейн, което бе за 100 милиона паунда плюс опцията лондончани да изберат един от пет посочени играчи на "гражданите ". Тогава Даниел Леви отхвърли предлагането, само че в този момент в Сити са мислили за нова оферта с по-високи финансови параметри плюс Бернардо Силва. Играчът обаче се е оповестил срещу.

Мениджърът на Сити Джосеп Гуардиола разгласи преди началото на сезона, че Бернардо Силва е един от играчите, които желаят да си тръгнат. Това наподобява разумно, като се има поради, че след привличането на Джак Грийлиш възможностите за изява на португалеца ще намалеят още повече. На "Етихад " в този момент ще чакат подобаваща оферта, против която да се разделят със Силва.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР