Gyrokinesis или „Гирокинезис”, както ще го прочетат много хора, няма

...
Gyrokinesis или „Гирокинезис”, както ще го прочетат много хора, няма
Коментари Харесай

Упражнения на стола в офиса – новата мания джирокинезис - slava.bg

Gyrokinesis или „ Гирокинезис”, както ще го прочетат доста хора, няма нищо общо с известния гръцки сандвич Гиро, който се продава и у нас и на процедура е същото като арабския – слагате каквото има подръка за ястие в мека и плоска питка и я увивате към храната. Джирокинезисът е напълно друга работа. Това е един от най-мързеливите и най-хитовите спортове или, хайде, физически интензивности. На него сме посветили

Това е елементарна гимнастика, която се практикува седнал. Може да бъде на ръба на леглото при ставане заран, а може и за разтоварване в офиса върху въртящия се стол. И без друго доста от нас обичат, къде от глезотия, къде от нерви, да се заиграват с неговите придвижвания. Много по-полезно е да изпълнявате някакви придвижвания, които да ви носят повече еластичност и по-малко калории, в сравнение с в това време да вършиме нормалното – да се тъпчете с нездравословни храни иби да се наливате с кафе.
Gyrokinesis, изясняват основателите му, е „ бавена, флуидна процедура за практикуване на тялото, учредена на седемте естествени детайла на гръбначното придвижване: напред, обратно, наляво, надясно, ляво извиване, дясно извиване и завъртане”. Според тях дълбоката база на тази хитова гимнастика в седнало състояние, по която са луднали значително настоятелен дами по света, само че не и у нас, има корени в йогата и разрешава практикуващите да станат гъвкави като котките и цялото им животинско семейство – тигри, лъвове, леопарди.

Цялата тази фикс идея се роди около времената на заключването на милиони хора по домовете поради възбраните за придвижване при коронавирусната пандемия. Затворени бяха и фитнесите. Онези, на които им се постановяваше да работят от у дома, а мнозина нямат ергономични мебели и това провокира много гръбначни и други изкривявания, започнаха да полудяват по стилната гимнастика. Тя печели почитатели, тъй като разрешава независимост, лека е и е приятна, не изисква никаква специфична подготовка или база. Беше и опция за тези, които нямаха опция да посещават гимнастическите салони.
...
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР