Гугъл (Google) ще предложи на търговците да използват безплатно услугата

...
Гугъл (Google) ще предложи на търговците да използват безплатно услугата
Коментари Харесай

Гугъл влиза в битка с Амазон, пуска безплатно за търговци услугата си за пазаруване

Гугъл (Google) ще предложи на търговците да употребяват гратис услугата му за онлайн извършване на покупки и по този начин директно ще се конкурира с Амазон (Amazon) в региона на целевата реклама, съобщи Франс прес.
Гигантът в интернет търсенето разгласи, че американските търговци ще могат да продават продуктите си гратис на платформата до края на април като последователно ще популяризира това предложение до търговците в света до края на годината.
Използването на Google извършване на покупки беше непокътнато преди този момент за фирмите, плащащи за разпространение на стоките си посредством реклами в търсачката, показва Българска телеграфна агенция.
Потребителите от ден на ден пазарят онлайн и то освен артикули от първостепенно значение, само че и играчки, облекло, апарати. За затруднените компании това е опция да се свържат още веднъж с клиентите си, само че доста от тях не могат да си го разрешат финансово. Това съобщи комерсиалният шеф в Google Бил Реди в онлайн официално съобщение.
Затварянето на физическите магазини поради пандемията форсира това решение на Google. Компанията има намерение да си сътрудничи с услугата за онлайн заплащания ПейПал (PayPal), с цел да улесни преводите на платформата. Амазон, водачът в онлайн търговията, работи с сходен стопански модел и генерира все по-големи доходи от реклама
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР