Гугъл (Google) , че дава открит достъп на платформата си

...
Гугъл (Google) , че дава открит достъп на платформата си
Коментари Харесай

"Гугъл" отвори за всички платформата си за изкуствен интелект

Гугъл " (Google), че дава открит достъп на платформата си за услуги с генеративен изкуствен интелект.

Vertex AI ще може да се употребява с Гугъл Cloud (облачната услуга на " Google " ) и по този начин фирмите и организациите ще могат да интегрират качествата ѝ в приложенията си.

Това не е платформа с приложимост като на чатбота ChatGPT на превръщащия се в водач съперник на " Google " в генеративния изкуствен интелект, финансираната от " Майкрософт " (Microsoft) OpenAI.

Новата платформа оказва помощ да се построяват приложения, основани на генеративен изкуствен интелект, който се трансформира във фокус на напъните на редица компании в света, откогато ChatGPT провокира международното внимание със задаващата се гражданска война.

 Изкуственият разсъдък е причина за 5% от съкращенията в Съединени американски щати през май Изкуственият разсъдък е причина за 5% от съкращенията в Съединени американски щати през май

Сред функционалностите ѝ е и засичането - и описването на натурален език - на проблеми с въведен код и хрумвания за поправянето им. Друга функционалност предлага превод за консуматори, които не приказват британски.

И " Google " пусна този месец, въпреки и към момента за определени консуматори, инструмент за търсене с изкуствен интелект. Отзивите от него обаче, че за разлика от ChatGPT той дава по-точни отговори при търсене, само че на цената на нещо сходно на плагиатство, въпреки и с позоваване на източник.

 " Незабавно ": Европейската комисия изиска етикет за неестествен интелект
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР