Guerilla Games потвърдиха новината, че в момента работят по множество

...
Guerilla Games потвърдиха новината, че в момента работят по множество
Коментари Харесай

Следващ проект от света на Horizon ще използва онлайн елементи

Guerilla Games потвърдиха новината, че сега работят по голям брой планове от света на Horizon,включително и кооперативна онлайн игра, предава 24/7.

Още преди три години, надалеч преди премиерата на Horizon Forbidden West, в общественото пространство се появиха клюки, че играта ще съдържа онлайн съставен елемент, което обаче не се случи. Впоследствие разбрахме, че Guerilla имат съществени упоритости за света на Алой и от скорошна обява на студиото стана ясно, че в ход е работата по повече от една игра от сериите.

„ Продължаваме да сътворяваме епични соло завършения за Алой, Но има надалеч повече от това. Нов вътрешен екип създава обособен онлайн план, чието деяние се развива във вселената на Horizon. Включващ нов набор от персонажи и неповторим стилизиран образ, с него вие и вашите другари ще може да изследвате магичните светове на Horizon дружно “, оповестяват Guerilla. Те разгласиха през седмицата нови работни позиции, които търсят да бъдат заети, като нов арт шеф, както и началник по дизайна, както и че наема хора за техен „ външен план “.

Все още нямаме други детайлности към новото сингъл премеждие на Алой, както и за упомената онлайн игра, само че знаем по какво тъкмо работят Guerilla сега. По време на отминалия към този момент The Game Awards 2020 беше обявено допълнение към Horizon Forbidden West с името Burning Shores. То би трябвало да излезе напролет на идната година. Експанжънът ще ви води към слънчевите плажове на Лос Анджелис, като действието на Burning Shores стартира там, откъдето приключва главната игра. За страдание на притежателите на PS4 конзоли обаче, Burning Shores излиза само за PS5.

Коментирайте публикацията в нашите. За да научите първи най-важното, харесайте страницата ни във, и ни последвайте в и или изтеглете приложението на Kaldata.com за, и!
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР