Гришо и Лолита са си дали втори шанс в любовта?

...
Гришо и Лолита са си дали втори шанс в любовта?
Коментари Харесай

Гришо и Лолита са си дали втори шанс в любовта?

Гришо и Лолита са си дали втори късмет в любовта? Такива клюки се появиха напълно неотдавна, защото двамата не престават да се появяват на едни и същи места по света.

Григор Димитров и Лолита Османова се разделиха преди повече от година. След това Гришо имаше гореща спекулация с румънската хубавица Мадалина Геня. През лятото обаче и тяхната връзка завърши.

След това се концентрира над кариерата си и не е забелязван с жена до него

Но за какво хората си мислят, че Гришо и Лолита са си дали втори късмет? Предположенията се дължат на поредност от съвпадения. Османова прекара зимата в Дубай. Димитров бе там на два пъти напоследък. Първо в края на 2023-та за присъединяване си в показателен шампионат, когато с него бяха и родителите му. След това реши да прекара в емирството и ваканцията си след „ Аустрелиън Оупън “. Макар тогава да не беше сниман в компанията на Лолита, почитателите му започнаха да се питат дали тя не е повода българският тенисист да е в Дубай.

Рускиня пък се появи в Индиън Уелс, където през вчерашния ден стартира шампионатът от сериите „ Мастърс “, в който Григор взе участие. Османова сама се означи от там върху фотография на печащо се барбекю.

Вече има догатки в туитър, че ще я забележим в ложата на Гришо по време на мачовете му в шампионата

Лолита и българинът бяха дружно към две години, като тя даже посети  България и сподели отлични връзки с родителите на Григор. За последно двамата се появиха като двойка на US Open през 2022-ра.

Източник: България днес 
Още вести четете в категорията Живот
За още настоящи вести: Последвайте ни в Google News 

Източник: safenews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР