Григор е щастлив, че следващият му мач на Откритото пъравенство

...
Григор е щастлив, че следващият му мач на Откритото пъравенство
Коментари Харесай

Григор щастлив, че следващият му мач в Австралия ще е в Деня на влюбените

Григор е благополучен, че идващият му мач на Откритото пъравенство на Австралия ще бъде точно на Свети Валентин – празник, който самият той доста харесва.

“Винаги има обич. Вече съм купил подарък, доста съм удовлетворен от него. Харесва ми. Всички ние сме учредени на любовта. Не можем без нея. Не мисля, че би трябвало да е Свети Валентин, с цел да направиш нещо особено за индивида до теб. Хубаво е да играеш тенис на този ден, тъй че се надявам да имам прекрасен ден. Ще ни липсва публиката, тъй че всичко, което може да добави нещо позитивно, е хубаво “, съобщи най-хубавият български тенисист след днешната си победа над Пабло Кареньо Буста в третия кръг на конкуренцията.

Както е известно, Григор е придружаван в Австралия от новата си другарка Лолита Османова. Целувка сред двамата, запечатана от камерите на “Мелбърн Парк” преди няколко дни, провокира страховит възторг в обществените мрежи, защото това бе първият миг на интичност сред двамата, който почитателите им видяха.
View this post on Instagram

Григор Димитров ще премери сили с №3 в света Доминик Тийм в борба за място на четвъртфиналите. Българинът има позитивен баланс против австриеца от три победи в пет срещи. Хасковлията взе последните два мача посред им с 6:3, 6:2 на шампионата " Мастърс " в Париж през 2019 година и с 6:3, 5:7, 7:5 на Финалния шампионат на АТР в Лондон през 2017 година.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР