Григор Димитров записа лесна победа в първия си мач за

...
Григор Димитров записа лесна победа в първия си мач за
Коментари Харесай

Григор Димитров започна 2021 г. с лесна победа над австралиец

Григор Димитров записа лесна победа в първия си мач за 2021 година Българският тенисист се оправи с австралиеца Андрю Харис във втория кръг на " Murray River Open " - конкуренцията, която предшества Откритото състезание на Австралия и е генерална подготовка за множеството тенисисти, които ще вземат участие от 8 януари в нея.

Димитров съумя без особени проблеми да се наложи с 6:3, 6:3 над своя противник, който е номер 232 в международната класация. Това беше първи мач сред двамата тенисисти.

Снимка: Getty Images

Първите разигравания в мача бяха опознавателни. Българинът сподели класа и реализира пробив за 3:2. Съперникът му обаче " върна услугата " незабавно. Димитров бързо стигна до ново преимущество в седмия гейм. Това му беше задоволително, за са поведе с 1:0 сета след 6:3.

Снимка: Getty Images

През втората част роденият в Хасково тенисист беше много по-стабилен и убеден на корта. Без особени проблеми той реализира пробив за 3:1, а по-късно не позволи изненада и бързо завърши мача след нов сет 6:3.

В идващия кръг Димитров ще играе против различен австралиец - международния номер 114 в света Алексей Попирин, който победи Томи Пол.

Снимка: Getty Images
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР