Григор Димитров премина през истинска драма, за да спечели първия

...
Григор Димитров премина през истинска драма, за да спечели първия
Коментари Харесай

Григор отнесе британеца Кайл Едмънд

Григор Димитров мина през същинска драма, с цел да завоюва първия си мач от шампионата във Вашингтон от сериите АТР 500. Първата ни ракета се наложи мъчно над британеца Кайл Едмънд със 7:5, 4:6, 6:3, написа Sporta.bg.

Българинът взе първия сет от дуела с дребна помощ от съдията. Мачът вървеше гейм за гейм до 5:5, а при този резултат и сервис на Димитров противникът му се снабди с три точки за пробив. Григор стигна до 30:40 и в идващото разиграване удар на британеца бе отсъден в навън, а в действителност кацна на линията. След инспекция с " ястребовото око " обаче реферът не отсъди директна точка за Едмънд, а преиграване, което бе отлично за Гришо и той взе подаването си. След това употребява разстройването в играта на противника си и проби, с цел да завоюва първата част.

Едмънд затрудни най-хубавия български тенисист във втория сет с брилянтна игра. Той проби за 2:1 и до края не изпусна подаването си.

Двубоят се завърза и третият сет още веднъж се игра гейм за гейм до 4:3 в интерес на Димитров. Тогава българинът натисна газта и премаза британеца, с цел да затвори сета с 6:3. Така Гришо продължава в трети кръг на конкуренцията, където ще мери сили с руснака Данийл Медведев.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР