Григор Димитров показа огромно вълнение след победата си с 2-1

...
Григор Димитров показа огромно вълнение след победата си с 2-1
Коментари Харесай

Григор загуби ума и дума заради феновете в Лондон, говори на български

Григор Димитров сподели голямо неспокойствие след успеха си с 2-1 (6:3, 5:7, 7:5) над четвъртия в света Доминик Тийм в среща от Мастърса в Лондон. Гришо отговори на няколко въпроса още на корта като забави първия си отговор с няколко секунди, след което последваха аплодисменти от почитателите в залата.

" Няма да неистина. Бях доста нервозен в първия си мач тук. Не е същото, когато всички тези хора са в близост. Тренирах няколко пъти тук през седмицата, само че в този момент е друго. 

Страхотни условия... Благодарен съм, че победих в мача. Не беше елементарно, играя за първи път тук. Все отново съм пристигнал, с цел да надвивам и да давам 100% от себе си.

Когато Доминик ме проби в третия сет, си споделих: Добре, проваляш се, само че би трябвало да се вдигнеш. Така и направих. Щом върнах пробива, самодейността още веднъж бе на моя страна.

На трибуните имаше мои близки и другари. Без тях съм празен. Радвам се, че мога да играя пред тях. Изживявам фантазията си ", сподели Димитров, след което добави на български - Благодаря на всички българи със знамената.

 
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР