Григор Димитров определи настоящия сезон, като най-добрия в своята кариера.

...
Григор Димитров определи настоящия сезон, като най-добрия в своята кариера.
Коментари Харесай

Щастливият Григор: Това е най-добрият ми сезон

Григор Димитров дефинира сегашния сезон, като най-хубавия в своята кариера. Първата ни ракета ще взе участие на Мастърса в Париж тази седмица, а негов противник ще бъде спечелилия от френския дуел сред Ришар Гаске и Беноа Пер. Димитров към този момент си подсигурява присъединяване на финалите в ATP в Лондон, които ще се проведат в интервала 12-19 номеври.

Супер вести за Григор: с нов връх в ранглистата идната седмица

„ Обичам да играя в Париж. Живял съм в града, познавам го добре. А също и хората, защото съм идвал тук много пъти. Без подозрение това е най-хубавият ми сезон. Спечелих огромни шампионати, пропуснах някои съревнования и това ми оказа помощ да остана пресен. В последна сметка резултатите демонстрират всичко това. Голямо достижение е да бъда в Лондон освен за мен, само че и за екипа ми “, разяснява Димитров.

„ В последните седмици играх доста добре. Имах и някои тежки загуби, само че в това време не спирах да имам вяра. Вероятно ще осъзная какво се е случило едвам когато дойде в Лондон ", добави той.

Кой ще вземе последното 10 в тениса за 2017?

"Показвах неизменност с изявите си през целия сезон. Класирах се на четвъртфинали, полуфинали съвсем всяка седмица. Върнах се в Топ 10 тъкмо, тъй като започнах да надвивам и в дните, когато не демонстрирах най-хубавия си тенис. Работех в допълнение даже и тогава, когато това не бе нужно “, сподели още първата ни ракета.

До момента през сезона Григор е завоювал три трофеи - в Бризбейн, София и на Мастърса в Синсинати.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР