Григор Димитров неслучайно е наричан Mr. Hot Shot, тъй като

...
Григор Димитров неслучайно е наричан Mr. Hot Shot, тъй като
Коментари Харесай

Григор Димитров за любимия си удар: Знаех, че това ще бъде отиграването на сезона

Григор Димитров неслучайно е именуван Mr. Hot Shot, защото във всеки един собствен мач съумява да блесне с най-малко едно спиращо дъха осъществяване, което след това оглавява класациите за удар на деня, а даже и на годината. Ето за какво бе в действителност сложна задача за родния ни представител да отговори на въпроса от последното видео на Tennis TV по отношение на това кой е най-хубавият удар, който е успявал да пласира в своята кариера.

" Мисля, че са няколко. Първото, за което се сещам, са двата следващи удара в Стокхолм – един уинър зад тила, последван от ретур сред краката в идната точка. Най-любимият ми евентуално е оня, който изпълних в Базел, беше от дълго време, не помня преди какъв брой години. Впоследствие бе определен за " Удар на годината ". Още сега, в който топката се отдели от ракетата ми, знаех, че това ще бъде безумно осъществяване. Той даже не помръдна, след което изиска операторите да излъчат повтаряне на видео стената. Беше доста занимателен миг. Отне ми известно време да схвана какво тъкмо се е случило, само че в този момент, когато се върна обратно към този миг, си давам сметка, че беше в действителност страховит удар ", описа някогашният №3.

Сред останалите участници, които взеха присъединяване във видеото, бяха още новият международен №1 Даниил Медведев, Александър Зверев, Андрей Рубльов и Давид Гофен, чиито отговори можете да видите тук:



Източник: tennis.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР