Григор Димитров изпрати един от най-силните си клей сезони в

...
Григор Димитров изпрати един от най-силните си клей сезони в
Коментари Харесай

След Ролан Гарос: Григор Димитров остава в подножието на топ 20

Григор Димитров изпрати един от най-силните си клей сезони в кариерата и изцяло справедливо се изкачи съществено в ранглистата през последните два месеца. На Ролан Гарос обаче първата ни ракета не може да се класира за втората седмица на шампионата, откакто отстъпи на Диего Шварцман във етапа на 1/16-финалите.

Това разреши на Марин Чилич да изпревари българина, откакто някогашният първенец от US Open подсети за най-силните си години и доближи до финалната четворка в Париж.

Все отново родният ни представител няма да допусне срутване в класирането, тъй като Алекс Де Минор отпадна още на старта във френската столица и ще означи спад от две позициии, което ще разреши на Димитров да остане под номер 21 в подреждането на ATP.

Така родният ни представител резервира шансове да попадне в топ 16 на поставените за Уимбълдън, в случай че се показа мощно в Куинс през идната седмица, тъй като съветските играчи няма да могат да вземат участие на шампионата в английската столица и това слага хасковлията в надалеч по-изгодна обстановка за офанзива на сходно достижение.

Източник: tennis.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР