Грета Тунберг наистина е пътувала седнала на пода в претъпкан

...
Грета Тунберг наистина е пътувала седнала на пода в претъпкан
Коментари Харесай

Ново 20 с влаковата сага на Грета Тунберг в Германия ВИДЕО

Грета Тунберг в действителност е пътувала седнала на пода в препълнен трен на немските железници, потвърждава видео, оповестено от шведския уебсайт „ Dagens Nyheter “.

Преди дни младата екоактивистка разгласява фотография в Tуитър, на която е седнала на пода до купища куфари и багаж, с храна в кутия във трен на немските железници. Снимката провокира стотици мнения в обществените мрежи, а сред железопътната компания и екоактивистката избухна спор, който сложи под подозрение до каква степен е достоверна информацията в оповестения пост на Тунберг .

Грета бе упрекната в неистина и операция, тъй като „ Дойче Бан “ обявиха, че тя е имала място в първа класа. "Щеше да е също толкоз добре, в случай че бяхте споделили какъв брой другарски надъхан и способен е екипът ни, който се грижеше за вас на мястото ви в първа класа ", написаха от компанията.

Явно обаче Грета Тунберг в действителност е пътувала в претъпкания трен, демонстрира късото видео.

Снимката, която разсъни полемики, явно не е правена тъкмо там, където се е случило събитието, и е режисирана след това, само че това не прави Грета лъжкиня, разясняват нейните почитатели в обществените мрежи.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР