Грандът Ботев Пловдив, най-сетне, се вслуша във воплите на бултрасите

...
Грандът Ботев Пловдив, най-сетне, се вслуша във воплите на бултрасите
Коментари Харесай

Разгеле! Ботев Пд послуша феновете - бие шута на Валентич и Балтазар

Грандът Ботев Пловдив, най-накрая, се вслуша във воплите на бултрасите и реши да покаже вратата на Азрудин Валентич и треньора на клуба - Бруно Балтазар. Първият бе ментор дълго време, а след това и консултант на боса Антон Зингаревич. Според почитателите точно босненецът Валентич е бил сивият кардинал в " жълто-черния " тим и е провинен за безумно слабия сезон. " Канарчетата " кретат на десета позиция, въпреки да имат бюджет, който е в топ 3 у нас.

Позорното показване на най-стария клуб в страната докара до такава степен Ботев да не успее да вземе точка в първите си 2 семейства на новия стадион " Христо Ботев ", а в последния кръг отборът бездушно падна и от Славия, с което публично загуби и теоретични шансове за бараж за Европа.

Треньорът от Португалия Бруно Балтазар ще изкара отпред на тима до края на сезона, а след това е навън.

Шефовете на Ботев към този момент са в договаряния с няколко експерти, които да водят отбора от новия сезон. Фаворити към този момент са Станислав Генчев, който след края на акцията се маха от Локо Сф и Станимир Стоилов, който е свободен, само че пък чака оферта от гранда Арис Солун, и единствено при провалени договаряния с гърците ще се ориентира под тепетата.

ЕТО СЪОБЩЕНИЕТО В ОФИЦИАЛНИТЕ КАНАЛИ НА ПЛОДИВЧАНИ:

Уважаеми Ботевисти,

Съобщаваме Ви за няколко промени, които ще настъпят в нашия клуб:

- Г-н Азрудин Валентич от няколко месеца не работи директно в Ботев (Пловдив). От 1 юни неговият контракт с Клуба изтича и той няма да бъде възобновен.

- Ръководството на Клуба благодари на господин Валентич за напъните, които постави за плана Ботев и спечелването на 3-то място за първи път от 27 години.

- Ръководството на клуба реши договорът на старши треньора Бруно Балтазар да бъде преустановен по взаимно единодушие след края на сезона в efbet Лига.

Вече работим по избора на нов треньор, който ще бъде разгласен до края на сезона.

Ръководството на Ботев (Пловдив)
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР