Гръмотевичните бури са едно от най-атрактивните природни явления – за

...
Гръмотевичните бури са едно от най-атрактивните природни явления – за
Коментари Харесай

Как да предпазим електроуреди от повреда при гръмотевични бури

Гръмотевичните стихии са едно от най-атрактивните естествени феномени – за някои ужасно, за други сантиментално. Факт е, че климатът в последно време става по-агресивен, а това значи и повече, и по-силни стихии с гръмотевици.

И въпреки да се усещаме задоволително предпазени в удобните си домове, в този момент е моментът да помислим по какъв начин да защитим скъпите си вложения под формата на електроника у дома .
 NIVEA Luminous630 – околоочният крем-серум, който се оправя с тъмните кръгове под очите Edna предлага NIVEA Luminous630 – околоочният крем-серум, който се оправя с тъмните кръгове под очите
Със сигурност за никого няма да е прелестно да откри, че пренапрежението от гръмотевица е „ умъртвило “ супер скъпия смарт телефон, пропуснат на зарядното, или чисто новия тв приемник, чийто щепсел просто не е комфортно да изключвате преди всяка стихия.

Надяваме се нито една от 3,6-те трилиона мълнии, които падат на Земята годишно (средно по 100 в секунда), да не ви засегне!

Ако въпреки всичко решите да не разчитате само на шанса и благосклонността на природата, тук може да видите по какъв начин да се отбраните:
 Как да предпазим електроуреди от щета при гръмотевични стихии  Как да предпазим електроуреди от щета при гръмотевични стихии  Как да предпазим електроуреди от щета при гръмотевични стихии  Как да предпазим електроуреди от щета при гръмотевични стихии
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР