Гръмна поредният скандал с роден конкурс за красота. След Анита

...
Гръмна поредният скандал с роден конкурс за красота. След Анита
Коментари Харесай

Страшно! Ето я новата Анита Мейзер! Докога богати и грозни жени ще ни правят за резил пред света? СНИМКИ:


Гръмна следващият скандал с роден конкурс за хубост. След Анита Мейзер и Тамара Георгиева, мнима бизнесдама от Септември, на име Танита, ни направи за срам пред света.

Пишман миската спечелила „ Мисис Глоуб България “, което й дало опция да се яви на международната конкуренция за омъжени дами „ Mrs. Globe ” в Китай. Оттам тя даже се върнала със специфична премия – за най- положителен участник, хвали се из медиите бизнесдамата.

Танита Стойчева, която може да си съперничи по хубост с, е брачна половинка на някогашния градоначалник на Септември Томи Стойчев. Тя се показва като бизнесдама, само че с каквото тъкмо се занимава, не е ясно. А пък и никой не го интересува.

Явно родните състезания за хубост са се трансформирали в отдушник за богати и комплексирани дами, които се чудят какво да вършат с парите на мъжете си. А уредниците пък елегантно натрупат пачки от кандидат- миските и дават короната на тази, която бутне най- доста, без значение дали дава отговор на естетически критерии или не.

И докога сходни частни състезания ще излъчват представителки, които злоупотребяват и петнят името на България! Позорят народен знак като знамето!

Да си напомним пресния случай с „ Мис България “, извоюван от Тамара Георгиева. Въпреки че стана ясно, че никой от 20- членното жури не я показало за победителка, тъкмо тя се окичи с короната. Организаторката Ирина Папазова пък отхвърли да покаже протоколите от гласуването, както и да отнеме купата от Тамара и да я връчи на определената единомислещо от журито за победителка Йовита от Бургас.

Впоследствие се оказа, че свекърва на Тамара била известната в стилните среди Катя Роуз, която също има много трофеи от мними състезания за хубост.

Преди няколко години пък, скандалната Анита Мейзер завоюва мнимо съревнование за омъжени дами у нас и също се изтипоса на международен конкурс да показва България.
Източник: senzacia.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР