Графа избра трите най-силни вокални таланти в отбора си за

...
Графа избра трите най-силни вокални таланти в отбора си за
Коментари Харесай

Графа избра своите финалисти в „Гласът на България“

Графа избра трите най-силни вокални гении в тима си за този сезон. Трима участници съумяха да се заемат и задържат местата си на един от алените столове на сцената до края на вторите Нокаути. За финалните концерти онлайн Графа ще разчита на гласовете на 25-годишния Иван Лазаров, който зае изключителното 13-то място в тима му, на 17-годишната Йоана Иванова, която събра над 3 милиона гледания още с първото си осъществяване на кастингите на мрачно и на беквокалиста Александър Славчев, който мечтае за солова кариера.

„ Доста съм разчувствуван, тъй като тимът ми е доста мощен “, разяснява Влади Ампов, който се раздели с пет от гениите си и призна, че за първи път, откогато е треньор в „ Гласът на България “, му е толкоз мъчно да избере сред изпълнителите си.

Своето място на финалните концерти съумя да завоюва Александър Славчев, който получи признанието на цялото жури след безупречно осъществяване на шлагера „ Can’t feel my face “. Той зае най-сигурния стол на сцената, измествайки Венета Цонева. Представянето на неговия съименник и съперник за финалите Александър Георгиев провокира най-голямата треньорска алтернатива за Графа. Борбата сред двамата прерасна в борба по надпяване на сцената, секунди преди треньорът им да разгласи най-трудното си решение. След като се допита до сътрудниците си в журито, Влади въпреки всичко избра да даде късмет на Александър Славчев да продължи присъединяване си в шоуто и по този начин да подреди пъзела на соловата си кариера. Александър Георгиев напусна сцената с скъп съвет от Иван Лечев: „ Имаш великански капацитет, само че би трябвало да укротиш бурята от страсти в теб и да контролираш гласа си “, окуражи го китаристът на „ ФСБ “.

С изненадващо рок осъществяване на „ Mamma knows best “ и подобаваща визия, младата Йоана Иванова съумя за следващ път да взриви журито и публиката. „ Не мога да те позная! Какво непретенциозно момиче беше, а тук каква хала видяхме! Все едно четем друга книга, показваш друго лице “, разгорещено разяснява Камелия. Със личен почерк в пеенето Йоана съумя да извоюва стол номер 2, отстранявайки Зариа Кантарджиева от надпреварата за купата „ Глас на България “ и премията от 50 000 лв..
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР