Градската организация на БСП ще реши дали да подкрепи Мая

...
Градската организация на БСП ще реши дали да подкрепи Мая
Коментари Харесай

Корнелия Нинова: На Борисов няма да му е лесно ако двете с Манолова атакуваме София

Градската организация на Българска социалистическа партия ще реши дали да поддържа Мая Манолова за кмет на София . Това сподели водачът на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова.
" Имаме няколко номинации. Мая Манолова има най-вече. Решението е на градската организация и ще стане ясно на 11 септември. Номинации имат и Калоян Паргов, Борислав Борисов, Христо Проданов и Георги Свиленски. Конференцията ще реши кой ще бъде подсилен. Ще чуете персоналната ми позиция за кандидатурата на Мая Манолова на 11 септември. Харесвам работата ѝ. Харесвам я като човек. Като народен представител в групата беше неуморна ", уточни Нинова и посочи, че Националният съвет на Българска социалистическа партия ще утвърди на 15 септември оферти от градската организация ", изясни пред bTV водачът на Българска социалистическа партия.
" На Бойко Борисов няма да му е елементарно, в случай че двете с Манолова нападаме София. Основната ни цел е смяна на модела на ръководство на общините ", сподели още тя и добави, че се подценяват такива значими въпроси, като общинските лечебни заведения, комуналните услуги и аптечното обслужване. 
По думите на Нинова няма личностен спор сред нея и Мая Манолова. " Един път сме разменяли разнообразни отзиви обществено по една единствена тематика – Истанбулската спогодба ", посочи соцлидерът.
" Чуваме се с Мая Манолова, приказваме си. По-често сме говорили по законодателни начинания, тя е дейна, внесе законодателни оферти от името на цивилен организации, само че няма право на законодателна самодейност и някой от депутатите би трябвало да припознае тези закони и да ги внесе. Ние като парламентарна група сме внасяли нейните оферти. Напоследък приказваме и за политическата обстановка, за локални избори и така нататък ", изясни водачът на Българска социалистическа партия. 
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР