Град Ню Йорк ще изисква от всичките си градски служители

...
Град Ню Йорк ще изисква от всичките си градски служители
Коментари Харесай

Ню Йорк иска ваксинация или седмично тестване от градските служители

Град Ню Йорк ще изисква от всичките си градски чиновници да бъдат имунизирани против ковид, или да се подлагат на седмичен тест, предадоха международните организации, като цитираха кмета Бил де Блазио.

Мярката ще влезе в действие от 13 септември и ще се ползва за над 300 000 души, измежду които служители на реда, пожарникари и преподаватели. " Целта е нашето възобновяване. Целта е да предпазим хората ", съобщи кметът.

Миналата седмица Де Блазио предизвести, че хиляди чиновници на лечебните заведения в града ще би трябвало скоро да се имунизират против вируса или ще бъдат тествани всяка седмица.

В Ню Йорк 59 % от жителите от всевъзможни възрасти са с минимум една доза от имунизациите против ковид, само че темпото на имунизационната акция се забавя.

Щатът Калифорния също разгласи, че ще вкара от идния месец условие за доказателство за приключен имунизационен цикъл или за седмично тестване за всички щатски чиновници и за и милионите здравни служащи в локални държавни и частни лечебни заведения, съобщи Асошиейтед прес.
Източник: mediapool.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР