Готови сме да разговаряме с този, който получи третия мандат,

...
Готови сме да разговаряме с този, който получи третия мандат,
Коментари Харесай

Радостин Василев: Ние с ГЕРБ няма как да участваме заедно в управлението

Готови сме да беседваме с този, който получи третия мандат, за политики. Ние с ГЕРБ няма по какъв начин да участваме в ръководство дружно. Това сподели депутатът от „ Продължаваме промяната " Радостин Василев в предаването „ Събуди се " по Нова телевизия.

Василев съобщи, че е оптимист за съставянето на кабинет с третия мандат, само че съгласно него това ще бъде огромен компромис за България.

„ Мандатът ще бъде забавен от позиция на това, че е допустимо трайно несъвместими политически субекти, които нямат нищо общо между тях, внезапно, в името на националното избавление, да се прегърнат. Това няма да бъде мандат на националното избавление, а мандат на избелването и изясняването на същинските полезности, тъй като в този мандат ще паднат маски ", разяснява той.

По думите му партиите, отразяващи статуквото, и тези, търсещи смяна, имат екзистенциални разлики в разбиранията за правене на политика и търсене на решения на проблемите. Именно заради това е било предстоящо, че декларацията на Политическа партия не бе подкрепена от болшинство в Народното събрание. Неочаквана е била неналичието на спор по целите за страната. „ Поведението на тези, които не ни поддържаха, като се изключи ГЕРБ и Движение за права и свободи, е по-скоро опрощение и отвращение за влизане в същински разговор ", съобщи Василев.

Нова телевизия, „ Събуди се "

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР