„Готова съм с кандидатурата си за „Фермата“, заяви бившата поп

...
„Готова съм с кандидатурата си за „Фермата“, заяви бившата поп
Коментари Харесай

Певицата Йоана Захариева готова за Фермата

„ Готова съм с кандидатурата си за „ Фермата “, съобщи някогашната поп икона Йоана Захариева – Йоко откакто за една седмица замени живота си с отдадена на фермерската работа жена от дунавското село Дъбован в осми епизод на „ Смени дамата “, който се излъчи през вчерашния ден по bTV. “Благодаря на продуцентите за този подарък. Много е хубаво да имаш опцията да влезеш в обувките на различен човек и да погледнеш света от друга позиция. Тази замяна в действителност трансформира мирогледи “, разяснява приключението си изпълнителката на “Hypersonic”.

Мъжки се оправи Йоана с цялата фермерска работа, която всекидневно участва в живота на Десислава – дамата, с която певицата замени бита си за няколко дни. Бившата брачна половинка на композитора Ясен Козев се оправи артистично с храненето на 200 овци и над 100 агнета, като изнесе мини концерт в обора. По сложния метод певицата разбра и какво значи „ дъбованско гюбре “, откакто получи лопата, с която да изрине натрупалата се от прасетата тор. След добре свършената работа в обора, Йоко се оправи и с друго предизвикателство – да мести бали с люцерна благодарение на трактор. След първите дни, изкарани на село, изнурителният труд накара самотната майка да организира сериозен диалог с „ новото “ си семейство и да ги убеди, че би трябвало да си наемат помощ във фермата, което ще разреши на младата майка Десислава да прекарва повече време с момчета си, едното от които е бебе. За да бъде сигурна, че това ще се случи, софиянката направи изненадваща аудиенция в локалната механа и нае асистент в стопанството на Радослав и Десислава.

В същото време Дъбован завладя София и заместничката на Йоана показва по какъв начин се сири мляко на балкона на „ лозенска “ мансарда и по какъв начин се яде домашна храна в столицата. Ударно Десислава се научи да договаря с задгранични туристи, което я накара да възкликне: „ Едно е да приказваш на овца, друго е да приказваш на американка!”

След края на размяната в „ Смени дамата “ и двете майки бяха научили скъпи житейски уроци, които да приложат в личното си семейство. Остана обаче въпросът дали в опустялото българско село самотата на хората е по-голяма от тази на забързаните поданици на огромните градове или е противоположното.
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР