Готов съм за втория сезон на политическия сървайвър. С тези

...
Готов съм за втория сезон на политическия сървайвър. С тези
Коментари Харесай

Донев пред президента: Готов съм за втория сезон на политическия сървайвър

Готов съм за втория сезон на " политическия сървайвър ". С тези думи новият остарял длъжностен министър председател Гълъб Донев пое новите си задания. 

Довчера бяхме 100-то държавно управление на България, през днешния ден сме 101-ото и повода за това е единствено една - 48-ото Народно заседание не съумя да излъчи постоянно държавно управление, подкрепено от устойчиво парламентарно болшинство, сподели служебният министър председател Гълъб Донев при церемонията, на която президентът Румен Радев показа дилемите и целите на новото служебно държавно управление.

" Имаме опита на първия мандат, знаем какво следва, още повече че офанзивата против някои от нас даже не изчака предизвестения завършек на 48-то Народно събрание.

Ще бъдем упреквани за провали, ще бъдем посочени за несправяне с промени, ще носим отговорност за решения, за които пълномощия има единствено Народно събрание. Вчера чух какво чакат от нас някои към този момент някогашни депутати. Като първи министър имам правото и привилегията да кажа на българските жители какво да чакат от нас в идващите месеци ", съобщи още служебният министър председател, съобщи през днешния ден.бг.

" Ще продължим да вършим отговорно и транспарантно работата, за която сме определени и назначени. Ще запазим спокойствието и рационалния разговор в публичните връзки. Наш приоритет в идващите 2 месеца ще е организацията на почтени, демократични и свободни избори, и този път ЦИК може да разчита на подпомагане и поддръжка от нас за справяне с компликациите, които се обрисуват вследствие на измененията в ИК, гласувани от болшинството от депутатите в 48-то Народно събрание ", добави Донев.

По думите му да си министър втори мандат има едно съществено преимущество - към този момент знаеш какво следва и си подготвен за втория сезон на " политическия сървайвър ".
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР